Lleida
17/36° C (sol)
97% 26 km/h

Actualitat sobre el coronavirus


El curt ‘Conveniència’ de l’INS Josep Lladonosa guanya el Som SecundàriaEl certamen s’enmarca en el Som Cinema


Som Cinema, Festival de l’Audiovisual Català, va viure ahir la seva primera jornada, amb l’accent jove com a nota més destacada. El primer Som Secundària –un nou concurs adreçat a curtmetratges elaborats per l’alumnat dels instituts– va distingir el vídeo Conveniència, realitzat per estudiants de l’INS Josep Lladonosa.

Caixa Fòrum va acollir a les 19.00 hores la projecció dels vuit treballs presentats al certamen, dos dels quals de l’INS Màrius Torres i sis, de l’INS Josep Lladonosa.

El certamen Som Secundària es dirigeix a l’alumnat de tots els centres educatius de secundàriade les terres de Lleida. Aquest concurs és una plataforma per donar a conèixer i posar en valor el material audiovisual que els i les estudiants han realitzat durant el curs lectiu.

El jurat l’han integrat Laura Grau, Anna Pifarré i Jeny Montagut, professionals del món de la comunicació i de l’audiovisual. La projecció i lliurament de premis va anar seguida d’un passi de curtmetratges creats dins del Cicle Formatiu de Grau Superior de l’Aula Municipal de Teatre de Lleida. 

FOTO: Paco Rodríguez de la Paz

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats