Lleida
4/20° C (boira i sol)
97% 26 km/hEl EFAC ja és a semifinals de la Copa LleidaOscar Imaz aconsegueix un gran gol des del centre del camp


EFAC Almacelles, 2: J. Chine, Viladegut, Guillen, Mallafaré, Rosa, Trota, Simó, Ciruela, Diagne, Jucla, Luna. También convocados: Imaz, Mora, Show, Álvarez, Agnero, Benzoura, Monfort. 

Balaguer, 0: Peguero, Grabalosa, Martínez, Rodríguez, Valls, Solé, Solanes?P, Solanes I, Olaya, Jordana,Darias. También convocados: Sauret, Estrada, Bonet, Mballo, Freixes, López. 

Gols: 1-0, m. 59 Oscar Imaz y 2-0, m. 87 Suaret (pp). 

L'EFAC Almacelles ja espera rival a les semifinals dela Copa Lleida després de superar ahir el Balaguer per 2-0 al Municipal d'Almacelles. S'enfrontarà al guanyador del Lleida BArtesa de Segre que es disputa avui.

El més destacat del partit va ser el primer gol, que va signar Oscar Imaz amb un xut des del mig del camp, veient a l'tero rival avançat, que es co lar per l'escaire esquerra de la porteria.

L'acció va ser en el minut 59, és a dir que hi va haver d'esperar a la segona part perquè es INAU gurarà el marcador. Això va ocórrer perquè, malgrat ser de competició oficial, el partit va tenir tots els tints d'un enfrontament de pretemporada en què el EFAC Almacelles va evidenciar que encara li falten hores de treball per a grasar la maquinària.

Per la seva banda, el Balaguer va mostrar una bona declaració d'intencions de ca ra al futur, especialment amb la implicació col·lectiva que va mostrar tot l'equip en la pressió. Una prova d'això va ser la feina dels tres davanters del conjunt de la capital de la Noguera, que en to do moment van dificultar la sortida de pilota local, impedint que l'EFAC armés futbol combinatiu i obligant-lo a llançar pilotes lar gos que la defensa aconseguia controlar lar. Amb aquest panorama, la primera meitat va acabar amb 00 després d'haver arrencat algun que altre badall entre el públic, ja que el joc va ser més aviat ensopit.

El partit va quedar sentenciat en la segona part en el minut 87, ja en la recta final, quan el número 6 del Balaguer, Sauret, es va marcar un gol en pròpia porta en una jugada desafortunada. La es gona meitat va seguir la tònica de la primera part, però amb un Bala guer que progressivament va ser ba llant les seves prestacions físiques des prés de tot un partit de brega. Després d'haver superat la eli minatòria amb un 50 en el global, ja que en el partit d'anada dels ro jinegros van superar el Balaguer per 03, el EFAC afrontarà les semifina els amb la idea de classificar-se per la gran final que es disputarà a les instal·lacions de Torrefarrera.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats