Lleida
19/28° C (pluja)
97% 26 km/h

Actualitat sobre el coronavirus


El futur de la producció de carn tanca el cicle de debats sobre la sostenibilitat de l’actual model de producció agroalimentàriaRamon Armengol i Romi Pena signen la darrera de les tres taules organitzades per la secció de Ciències Agroalimentàries de l’Institut d’Estudis Ilerdencs


La Secció de Ciències Agroalimentàries de l’Institut d’Estudis Ilerdencs ha tancat aquest dijous el cicle de debats sobre la sostenibilitat del model de producció agroalimentària actual que ha organitzat durant el darrer mes.

‘Té futur la producció de carn?’ ha estat l’eix d’aquesta taula final, que ha comptat amb la presència del director de l’IEI, Joan Josep Ardanuy, i amb la participació de Ramon Armengol i Romi Pena, i que ha estat moderada per la periodista Mercè March. Armengol és president de la Confederació General de Cooperatives Agràries de la Unió Europea (Cogeca), mentre que Pena és professora de la UdL.

Aquest cicle sobre la sostenibilitat de l’actual model de producció agroalimentària va començar amb la sessió titulada ‘Té futur el nostre model alimentari?, amb Francesc Reguant i Míriam González, i va continuar amb ‘Té futur l’agricultura actual?’, amb Àlex Escolà i Ignasi Iglesias. 

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats