Lleida
7/16° C (núvols)
97% 26 km/h

Actualitat sobre el coronavirus


El Govern anuncia una inversió de 3,5 MEUR per millorar el camí de Pinós a SaloL'actuació permetrà eixamplar el traçat del vial, que forma part d'un itinerari entre el Solsonès i la Segarra


El Departament de Territori i Sostenibilitat ha anunciat que aquest any licitarà i al llarg del 2021 executarà les obres per a condicionar el camí de Pinós a Salo, amb una inversió prevista de 3,5 MEUR. Actualment, aquest vial, que comunica la B-300 i la BV-3002 és de titularitat municipal. El Govern té la voluntat d'assumir la titularitat del camí, de 8 quilòmetres, i adequar-lo, ja que forma part d'un itinerari comarcal entre el Solsonès i la Segarra, recollit al Pla d'Infraestructures del Transport de Catalunya (PITC) 2006-2026. El Departament està finalitzant la redacció del projecte constructiu d'aquesta actuació de condicionament, que preveu com a principals actuacions l'eixamplament i la millora de traçat del camí.

D’altra banda, el secretari d'Infraestructures i Mobilitat, Isidre Gavín, l'alcalde de Pinós, Xavier Vilalta, i l'alcalde de la Molsosa, Marià Torra, han visitat la B-300, on el Departament de Territori i Sostenibilitat ha dut a terme actuacions de conservació. Durant aquest any, la Generalitat ha millorat el ferm en diversos trams de la carretera amb un pressupost, en conjunt, de 280.000 euros.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats