Lleida
0/7° C (núvols)
97% 26 km/hEl Gremi de Constructors de Lleida elaborarà una guia de bones pràctiques per presentar les licitacions d’obres i serveisEls constructors coincideixen en la necessitat de posar en valor el parer i l’experiència de les empreses constructores


El Gremi de Constructors de les Terres de Lleida (GCOLL) preveu elaborar una guia de bones pràctiques per tal de facilitar la correcta presentació de licitacions d’obres i serveis.

Aquesta iniciativa s’ha posat de relleu en el darrer comitè executiu de GCOLL, que presideix el Sr. Josep M. Gardeñes, el qual ha comptat amb la presència del Secretari General de la Cambra de Contractistes d’Obres de Catalunya (CCOC), Sr. Ignasi Puig.

En aquest sentit, arran de les informacions traslladades per les empreses associades a GCOLL i en relació amb les licitacions de les administracions públiques, els constructors coincideixen en la necessitat de posar en valor el parer i l’experiència de les empreses constructores a l’hora de presentar les licitacions d’obres i serveis.

Així, el Gremi de Constructors de les Terres de Lleida es posa a disposició com a interlocutor pedagògic per assessorar en aquesta matèria amb l’objectiu de gestionar els dubtes i pal·liar possibles irregularitats o errors que es detectin en els plecs de clàusules abans de la seva presentació.

En un altre ordre de coses, des de GCOLL es reitera la necessitat que les infraestructures es planifiquin a mig-llarg termini, en funció de la seva demanda, i que siguin prèviament avaluades segons criteris de cost benefici que n’assegurin la seva sostenibilitat econòmica, social i ambiental.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats