Lleida
13-33° C (sol i núvols)
97% 26 km/h


El Lleida busca alternatives a Oliva en el mateix Grup 3El club contacta amb entrenadors a l'espera de parlar amb el lleidatà


Tot apunta que Joan Carles Oliva no seguirà a la banqueta del Lleida Esportiu la propera temporada. De moment, el club ja ha contactat amb diversos entrenadors per valorar la seva incorporació. La decisió no està presa, però tampoc sembla que pugui allargar-se com l'estiu passat.

"Hem de parlar. És una opció que no descartem ". Així es pronunciava el director esportiu del Lleida Esportiu, Jordi Esteve, fa poc més d'una setmana quan passava balanç a la temporada recentment finalitzada i se li preguntava pel futur de Joan Carles Oliva.

Els dies passen i encara que des del club el missatge és el mateix, la continuïtat del lleidatà es preveu complicada perquè la veritat és que no només no va servir de revulsiu sinó que l'equip va empitjorar els seus números. Amb tot, la decisió no està presa i queda pendent una reunió entre les dues parts en què tampoc és descartable que sigui l'entrenador qui declini una hipotètica proposta de renovació.

En qualsevol cas, des del Camp d'Esports fa temps que es parla amb diversos entrenadors. Un d'ells és Manolo González, que aquesta temporada ha dirigit amb èxit a l'Ebre, encara que tampoc és una de les primeres opcions. La intenció és que l'inquilí de la banqueta del Camp d'Esports la propera temporada sigui un tècnic que conegui la categoria i les peculiaritats d'un Grup 3 en el qual una setmana jugues en un estadi com el Rico Pérez ia la següent visites un altre com Cornellà .

Després de la patacada que ha suposat no entrar no entrar al play off, el club vol donar continuïtat al gruix de la plantilla actual en la mesura que sigui possible. De moment no s'ha rebut ofertes per ningú però a ningú escapa que jugadors com Pedro tindran moltes núvies.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats