Lleida
20/36° C (sol)
97% 26 km/h

Actualitat sobre el coronavirus


El Lleida Esportiu espera que el jutge decideixi aquest mateix mes sobre les mesures cautelarsHa demanat la suspensió de la resolució del CSD


El Lleida Esportiu va iniciar fa pràcticament un mes un llarg camí judicial en la legítima defensa dels seus interessos. Des de llavors ha emprès fins a set mesures legals i espera que alguna es solucions aquest mateix mes.

Des del Camp d'Esports s'entén que els recursos presentats davant el Consell Superior d'Esports (CSD) per a la suspensió de les mesures adoptades per la Comissió Delegada de la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF) tenen poc recorregut perquè difícilment es atendran. De fet no tindria cap lògica que el CSD frenés mesures que el mateix organisme va facilitar amb les seves resolucions.

Tampoc s'espera que els recursos contenciós-administratius presentats davant el Jutjat Central de l'Audiència Nacional es resolguin a curt termini. Entén que té la raó però sap que la justícia és lenta.

No obstant això, sí que hi ha cert optimisme pel que fa a la mesura cautelaríssima presentada davant del mateix jutjat de l'Audiència Nacional en què demana la suspensió de la resolució de l'CSD i que deixi sense efecte les mesures adoptades per la Comissió Delegada pel que fa a la finalització de la Segona Divisió B sense descensos i amb un play off exprés.

Dues setmanes

Tant el Lleida com diferents fonts jurídiques consultades consideren que el raonament de el club és lògic i totalment atendible pel jutge, que en primer terme ha de decidir quin abast tenen les mesures cautelars i si només suspèn la resolució del CSD o també les decisions preses en conseqüència per la Comissió delegada.

En cas que s'estimés la demanda d'el Lleida es paralitzarien totes les decisions adoptades, inclòs la disputa del play off. Una altra opció és que no accedís a aquesta cautelaríssima però que el Lleida sol·licitarà unes cautelars i sí es accedís a elles. En aquest cas, tot seria qüestió d'unes dues setmanes i el jutge també hauria de decidir si es paralitza tot o part de les decisions.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats