Lleida
1/13° C (boira i sol)
97% 26 km/h

11 desembre 2019


El Lleida Esportiu incorpora al lateral José RuizEl jugador va militar l'any passat al Real Murcia.


El Lleida Esportiu ha arribat a un acord amb el futbolista José Ruiz per a la seva incorporació a l’entitat lleidatana un cop finalitzada la seva vinculació amb el Real Murcia. El lateral dret s’ha compromès amb el bloc de la Terra Ferma fins al 30 de juny de 2020.

José Miguel Ruiz del Amo (Valencia, 26-03-1990) aterra a la capital del Segrià després d’una temporada amb el bloc grana, entitat en la qual ja havia jugat en una primera etapa compresa entre el 2015 i el 2017. Aquesta última temporada, Ruiz va jugar amb el Real Murcia un total de 29 partits entre Lliga i Copa del Rei.

El lateral valencià va començar la seva trajectòria esportiva a Segona B a la Penya Deportiva de Santa Eulària el 2008 amb tan sols 18 anys. Durant els seus primers anys com a jugador sènior militaria als filials del Real Zaragoza i del Getafe CF, a més del CF Gandia. La campanya 2014-15 arribaria a l'Huracà de València, amb el qual aconseguiria jugar la seva primera fase d'ascens a Segona Divisió.

El 2015, el Real Murcia va fer-se amb els seus serveis i amb la samarreta grana va jugar durant dues temporades, en les quals va disputar dues promocions d’ascens i va convertir-se en un dels pilars claus de l’equip. El 2017, Ruiz va continuar la seva carrera a l’Atlético Baleares abans d’obrir la segona etapa a Múrcia en una divisió de bronze en la qual acumula 245 partits.

Experiència, seguretat i profunditat per la banda

Jordi Esteve, director esportiu del Lleida Esportiu, destaca del nou futbolista blau “la seva experiència i coneixement de la categoria”, la qual aportarà un plus a l’equip, i és que el jugador obrirà aquesta temporada el seu onzè curs a Segona Divisió B. A més a més, Esteve afirma que “és un lateral segur en defensa i que aportarà profunditat i recorregut per la banda”.

Molo: "El marge de millora és terrible, tot i que estem en bones condicions"

L'entrenador del Lleida Esportiu, Manuel Jesús Casas 'Molo', va atendre ahir als mitjans de comunicació per detallar l'estat de l'equip que ha acabat la primera part de la pretemporada. Molo ha assegurat que encara estan lluny de l'objectiu. Tot i que l'equip estigui en bones condicions i evolucioni amb normalitat, poden millorar molt encara, va assegurar el d'Almeria. E

l tècnic del club blau ha insistit en la necessitat de treure el millor rendiment dels jugadors. Per millorar la motivació dels jugadors de l'equip, Molo va explicar la necessitat de fer també un treball psicològic.

El cos tècnic del club lleidatà també està valorant noves incorporacions. "Crec que una o dues incorporacions més pot haver", va assegurar l'entrenador. Molo ha explicat que aquesta decisió dependrà de la planificació de la plantilla i que encara els fa falta molta informació per veure les mancances que té l'equip. "També cal veure les possibilitats que ens dóna el mercat i les possibilitats que tenim aquí dins", va concloure Molo sobre el tema. El d'Almeria va parlar sobre les possibles baixes de Noel, Felip i Dalmau. "Hi ha alguna situació amb alguns jugadors que ja està comentada amb ells i se'ls han donat les explicacions" va indicar Molo sense donar molts detalls. "Com a entrenador he de prendre decisions que de vegades no són agradables", va afegir el tècnic.

Sobre la incorporació de Liberto, l'entrenador del Lleida Esportiu va explicar que està responent bé. El nou davanter de l'equip va arribar dimecres i dijous al matí va entrenar només per incorporar-se pròximament a les dinàmiques d'equip. "Estic supercontent de la seva incorporació. Estic segur que ens donarà moltes alegries. És un jugador amb un potencial enorme ", va assegurar Molo.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats

Amb el suport de: