Lleida
20/37° C (sol i núvols)
97% 26 km/h

Actualitat sobre el coronavirus


El Lleida manté preus i inclou Copa i play off al carnet dels que renovenLa campanya s'inicia el proper dia 29 i l'entitat obrirà dues taquilles per agilitzar la renovació dels abonaments


El Lleida Esportiu manté el preu dels carnets una temporada més i premiarà la fidelitat dels aficionats que renovin incloent la Copa del Rei i un hipotètic play off en l'abonament. La campanya s'iniciarà el proper dia 29 i el club preveu obrir dues taquilles per a les renovacions amb l'objectiu d'agilitzar els tràmits. El període per renovar finalitzarà el 27 de setembre i les altes s'hauran de gestionar a les oficines.

Montse Balaguer, coordinadora d'àrees de l'entitat, va explicar que el club va tancar la temporada passada amb 3.082 abonats i que "més que augmentar la xifra, que és raonablement bona per a Segona B, preocupa més l'assistència de públic al Camp d'Esports i que els abonats vagin a veure els partits "

El carnet VIP costarà 375 euros, les llotges de tribuna 295 (250 jubilats), tribuna 225 (180 jubilats), lateral 160 (115 jubilats), gols 105, Grada d'Animació 80, Som i Serem (entre 11 i 17 anys) 55, i infantil (1-10 anys) 10. Els abonats que visquin fora de Lleida podran fer la seva reserva a soci@lleidaesportiu.cat.

El club creu que "la figura de Molo pot tancar cicatrius i ser aglutinadora"

"Molo ha estat una persona important en el Lleida i creiem que els seguirà sent. Amb el seu retorn es poden tancar algunes cicatrius i en certa manera la seva figura pot ser aglutinadora ". Així s'expressava Montse Balaguer en ser qüestionada sobre l'impacte que pot suposar el fitxatge de l'Almeria com a entrenador del primer equip.

L'aposta del club és important perquè Molo s'estrenarà la seva carrera com a tècnic al Camp d'Esports, amb el que el Lleida entén que "en alguns sectors més exigents pugui generar dubtes".

Balaguer també va parlar de la possibilitat que el club recuperi equips femenins en la seva estructura i va indicar que "pensem que no trigarem molt en fer-ho, tot i que no és fàcil. Més que un primer equip, que el pots tenir fitxant, l'important és generar una base ".

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats