Lleida
17/30° C (sol i núvols)
97% 26 km/h

Actualitat sobre el coronavirus


El Lleida pagarà el mes de març abans de decidir sobre el futurDescarta abaixar sous i valora un ERTO o un ERO si la lliga no acaba


El Lleida Esportiu abonarà íntegrament la nòmina del mes de març als 56 treballadors que té i aquesta setmana decidirà què fa de cara a el futur.

El club ja ha fet arribar a tècnics, jugadors i altres treballadors que el mes de març es computarà com si s'hagués treballat sencer. A partir d'aquí, la intenció és reunir-se, òbviament de forma virtual, amb representants del primer equip per valorar les decisions que prendran de cara a el futur.

En aquest sentit, des del Camp d'Esports s'està pendent de com evolucionen les reunions entre Federació Espanyola, Laliga i AFE perquè s'entén que han de ser els que marquin les pautes. En aquest sentit, el fet que molts jugadors acabin contracte el 30 de juny mediatitza en gran mesura les decisions que es puguin prendre.

L'opció de l'Expedient de Regulació Temporal d'Ocupació (ERTO) no ha estat fins ara el principal escenari amb el qual s'ha treballat tot i que l'opció està damunt de la taula. Tampoc s'ha valorat la possibilitat de reduir el sou als treballadors com ja han anunciat altres clubs. En canvi, no es descarta que el ERTO acabi sent finalment un ERO (Expedient de Regulació d'Ocupació) si finalment la situació no avança i la lliga no s'acaba.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats