Lleida
17-32° C (sol)
97% 26 km/h


El Lleida torna a escenaL'equip de Molo comença a caminar amb il·lusió renovada


El Lleida Esportiu 2019/2020 es va posar ahir la granota de treball en la primera jornada d'entrenaments, que va servir per reprendre el contacte amb el futbol amb il·lusions renovades i tenir les primeres impressions amb el nou entrenador, el carismàtic Molo.

La primera impressió agradable de la plantilla va ser trobar-se amb moltes cares conegudes ahir al Camp d'Esports en el retorn a la feina. Segurament encara hi haurà diversos canvis, però sembla que el Lleida aquesta vegada podrà retenir un bloc substancial del grup de la campanya anterior i això ho van valorar positivament els jugadors. Així ho va fer, per exemple, Marc Martínez, que va ser l'encarregat de conversar amb la premsa, juntament amb Marc Trilles. "Quan va sortir la notícia vaig estar molt content perquè conec Molo en un vestidor i és un líder que és capaç de tirar del vestuari, conec el seu caràcter i lideratge i això és important". Sobre la continuïtat de la plantilla va dir que "sembla que costa a Segona B però mantenir aquesta base és important perquè començarem amb alguna cosa en comú". Sobre la seva situació personal va comentar que "vaig parlar amb Molo i em va dir que volia que fos un jugador important, així que m'he preparat durant aquests dies per intentar que no es repeteixin les lesions de la temporada passada". A la sessió van participar Pau Torres, Dalmau, Joan Oriol, César Soriano, Marc Trilles, Noel, Txemi, Marc Martínez, Àlex Felip, Pedro Martín, Alpha, Víctor Vidal, Cheng i Adrià Gené. Van estar les noves incorporacions Adrián Lleó, Simic, Enric Bernat i Eder Díez. Diferents jugadors del filial van completar la sessió, en un matí ennuvolat que va donar treva a la forta calor dels últims dies a Lleida.

Abans de començar amb el treball físic, Molo va reunir al seu grup per pronunciar les seves primeres paraules com a comandant del vaixell. Molo va estar acompanyat pel segon entrenador Jordi Cortés, l'assistent tècnic Jordi Garcés, el preparador físic, l'entrenador de porters i el nou entrenador del Lleida B Pau Prior. El central Marc Trilles va comentar que "tots tenim ganes de fer-ho el millor possible i amb la il·lusió de fer un gran any". El club té previst avui presentar a Adrián León.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats