Lleida
3/11° C (boira)
97% 26 km/h

8 desembre 2019

El Llista aconsegueix la cessió d'Àlex Joseph del Barça per un any"Puc aportar verticalitat", afirma


El Lleida Llista Blava va presentar ahir al seu nou reforç per a la temporada que ve. Es tracta del jugador de projecció Àlex Joseph, que arriba cedit pel Barça per una temporada.

 

"És un jugador cridat a ser referent a l'OK Lliga en els propers anys". En aquests termes va definir ahir l'entrenador del Lleida Llista Blava, Albert Folguera, al tercer fitxatge de l'equip per a la temporada, el jugador de 19 anys Àlex Joseph De Roda.

Aquesta incorporació s'uneix a les d'Oriol Vives i Marc Palazón, que ja van ser presentats al seu dia. El jugador arriba cedit pel FC Barcelona, en principi per una temporada. Joseph ha arribat a jugar 19 partits amb el primer equip blaugrana. "Tinc clar que les coses s'aconsegueixen treballant", va dir ahir el jove jugador en la seva presentació al pavelló Onze de Setembre, acompanyat pel qual serà el seu entrenador, Albert Folguera, i el president de l'entitat llistada, Enric Duch. Quant a les seves qualitats, Àlex Joseph va comentar que "sí que crec que puc aportar verticalitat i anar a per la porteria per aportar coses diferents en els partits".

El tècnic, Albert Folguera, ha indicat que "té un gran potencial i una qualitat contrastada que hem d'aprofitar tot el temps que estigui aquí, en principi aquest any i, si pot ser, més".

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats

Amb el suport de: