Lleida
5/14° C (boira i sol)
97% 26 km/hEl Llista Blava presenta ‘Allista’t’Per sol 60 euros es podrà gaudir de tots els partits de lliga i també dels encontres de la WS Europe Cup


El Lleida Llista Blava va presentar ahir la seva campanya d'abonaments per a la pròxima temporada en la Plaça de la Paeria. En l'acte van participar els jugadors i membres de la direcció del club, regidors de l'ajuntament i representants de la Diputació de Lleida. 

La nova campanya ‘Allista’t al Lleida Llista Blava’ pretén fer l'hoquei accessible a tots els lleidatans. Per tan sols 60€ es podrà gaudir de tots els partits, inclosos les trobades de la W Europe Cup. També hi haurà un abonament de 40€ per a joves i jubilats. El president de l'entitat, Enric Duch, va assegurar que “per a ser abonat del Llista Blava no ha de ser una excusa el no poder pagar-ho”. Duch va insistir que vol que tothom pugui romandre al club. La campanya de socis de la temporada passada va registrar uns 500 abonats, xifra que el club lleidatà espera almenys igualar, encara que desitjarien que hi hagués encara més socis. Duch és conscient que serà difícil que el nombre d'abonats creixi molt més ja que el club ha arribat en un punt bastant positiu. “Ens agradaria superar el número de l'any passat. Encara que hem arribat en un nivell que ens costarà bastant”, va assegurar el president. De totes maneres es va mostrar satisfet per veure cada vegada més afluència de públic en els partits disputats en el Pavelló 11 de Setembre.

Enric Duch també va recordar els èxits del Lleida Llista Blava dels últims anys i va desitjar que el palmarès de l'equip continuï augmentant. El president del club també va mostrar orgull per una nova plantilla, totalment renovada, que està il·lusionada per començar una nova temporada plena de triomfs. 

Per aquest mateix motiu, Enric Duch va assegurar que és necessari la participació de la població de Lleida en la campanya d'abonats. Ser socis d'equips locals, va dir, “és fer ciutat”.

Per la seva part el regidor d'esports de la Paeria de Lleida, Sergio González, va assegurar que el consistori donarà donarà suport al Lleida Llista i va desitjar molts èxits a l'equip. A més, González va aprofitar per a demanar a la ciutadania la col·laboració en la campanya. 

L'acte de presentació va acabar amb una actuació dels Castellers de Lleida que amb l'ajuda de la plantilla del Llista Blava van alçar una torre amb un cartell amb el lema ‘Allista’t’ sostingut per la enxaneta.

El club lleidatà, guanyador de dos títols europeus consecutius, encara no tenen patrocinador per a aquesta pròxima temporada 2019/2020.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats