Lleida
20/37° C (sol i núvols)
97% 26 km/h

Actualitat sobre el coronavirus


El Llista necessita 10.000 € per a jugar la Copa continentalLisboa serà la seu del torneig al setembre


El Llista torna a enfrontar-se a la sagnant dicotomíade representar Lleida al més alt nivell esportiu a Europa mentre pateix els compromisos econòmics que això suposa per la falta d'un patrocinador principal.

El Llista Blava va saber ahir que vés tindrà que desplaçar-se a Lisboa per disputar la fase final de la Copa Continental. Com a campió de la Europe Cup (antiga CERS), els llistats s'enfrontaran al Porto, que va ser subcampió d'Europa. Per la seva banda, el campió d'Euro pa, l'Sporting de Portugal, se les veurà en el seu partit de semifinals contra el Sarzana italià, finalistes ta contra el Llista.

El torneig arriba enguany a l'edició número 39 i es disputarà els dies 28 i 29 de setembre al pavelló Joao Rocha de Lisboa, que ja va acollir la Final Four de l'Eurolliga en el passat mes de ma jo. Una vegada més, el Llista Blava es disposa a passejar el nom de Lleida per Europa deixant el pavelló ben alt. Un cop més, també, el club haurà de redo lar esforços per aconseguir co brir el pressupost.

El club preveu que seran neces saris uns 10.000 euros per afrontar el desplaçament, ja que, a més dels dos viatges d'avió, calcula que estarà quatre dies a Lisboa, amb tres nits d'hotel, marxant divendres i tornant dilluns. El club llista do es disposa a afrontar tot això sense tenir encara un patrocinador principal que, de moment, ni és tá ni se l'espera.

"A principis de setembre ens reunirem amb la Paeria", va manifestar ahir el president del club, Enric Duch, que va assegurar que el Llista assistirà a la cita i que compta amb un pressupost destinat nat a Europa en el qual hi ha aju da institucional.

El president de l'entitat va alertar, això sí, que "tinc la espe rança que aparegui un patro cinador principal i que, al seu torn, puguem reactivar el projecte d'Empreses Lleida, però si hem d'afrontar una altra temporada a tera sense patrocini haurà que re plantejar-se moltes coses ".

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats