Lleida
7/16° C (núvols)
97% 26 km/h

Actualitat sobre el coronavirus


El Llista salva els mobles (2-2)Els lleidatans eviten la derrota a la recta final d'un partit molt equilibrat i tens en què van fallar en la pilota parada


El partit va arrencar elèctric i el Llista va colpejar primer amb un gol des de la llarga distància en el minut tres d'un Andreu Tomàs en estat de gràcia. Només un minut després els àrbitres van sancionar falta directa i targeta blava per al mateix Andreu. Dani Rodríguez va encertar i va establir el 1-1 al marcador. El partit es va equilibrar amb els gols, amb el Llista portant el pes i els locals buscant les seves oportunitats. 

Amb el marcador igualat es va arribar a la mitja part. Després del pas pels vestidors, amb el marcador de faltes 5-3, els primers intents lleidatans van ser de nou des de lluny, mentre que els contraatacs locals eren una de les principals amenaces per als homes que dirigeix Albert Folguera. Un cop més, els porters van tenir accions destacades, amb un Martí Serra a gran nivell. A falta de deu minuts per al final el Taradell va donar una urpada després d'una pèrdua de Selva, que va reclamar falta, però que va aprofitar Marc Soler amb una acció fulgurant (2-1). Va caldre esperar al minut 48 per l'empat, obra de Vives aprofitant la superioritat per una blava contra el Taradell. Els lleidatans van fallar 2 directes i hi va haver ocasions fins a l'últim segon. "Cal valorar el punt perquè serà tot molt igualat", va destacar el tècnic llista, Albert Folguera.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats