Lleida
18/34° C (sol i núvols)
97% 26 km/h

Actualitat sobre el coronavirus


El ministeri de Sanitat recomana no viatjar als països i zones de ''risc'' de coronavirus si no és ''imprescindible''Les comunitats autònomes acorden fer la prova a persones ingressades amb afectacions respiratòries per causa desconeguda


El ministeri de Sanitat recomana ara no viatjar als països i zones de "risc" de coronavirus si no és "imprescindible". Així ho ha afirmat aquest dimarts el ministre Salvador Illa, que ha explicat que s'ha acordat ampliar les zones considerades de "risc".

Actualment s'hi consideren la Xina, amb especial atenció a la província on es va originar el virus, Corea del Sud, el Japó, Singapur, l'Iran i les regions italianes de la Llombardia, el Vèneto, el Piemont i l'Emília-Romanya. D'acord amb els protocols, totes les persones que presentin els símptomes habituals d'una grip i que en els 14 dies anteriors hagin estat en alguna d'aquestes zones hauran de contactar amb les autoritats sanitàries i sotmetre's a una prova. També s'ha acordat que a partir d'ara també es faci el test de coronavirus a les persones ingressades en centres sanitaris a l'Estat amb afectacions respiratòries per causa desconeguda.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats