Lleida
3/19° C (boira i sol)
97% 26 km/hEl municipi pallarès d'Alins porta més de 24 hores sense llum ni telèfon per la caiguda d'una torre elèctricaReparada l'avaria que havia deixat l'estació d'esquí de Port Ainé subministrament elèctric


El municipi d'Alins, al Pallars Sobirà, fa més de 24 hores que està sense subministrament elèctric ni servei de telèfon per la caiguda d'una torre elèctrica. El president del Consell Comarcal del Pallars Sobirà, Carles Isús, ha afirmat que Alins és un municipi "incomunicat" i la situació és "preocupant". Isús ha explicat que la caiguda de la torre es va produir en una zona de molt difícil accés i serà necessari un helicòpter per accedir-hi i reparar-la.

Aquest dijous segueix nevant a cotes altes i plovent al fons de les valls, fet que dificulta el vol de l'helicòpter programat per aquest dijous. En cas de no poder-se solucionar ja hi ha la petició feta per desplaçar grups electrogens al municipi. 

Reparada l'avaria que havia deixat l'estació d'esquí de Port Ainé sense llum

L'avaria elèctrica que havia deixat l'estació d'esquí de Port Ainé, al Pallars Sobirà, sense subministrament elèctric ha quedat resolta aquest dijous a la tarda. D'aquesta manera el complex hivernal tornarà a obrir aquest divendres després de dos dies tancat. Xavier Bigordà, director de l'estació, ha confirmat que l'avaria ha quedat resolta després que els tècnics hagin treballat tot el dia en la reparació d'una pilona que havia quedat malmesa. L'estació també va haver de tancar dimecres per arbres que van caure a la carretera pel pes de la neu. Pel que fa a les poblacions pallareses d'Alins, Araós i Ainet de Besant encara segueixen sense llum i ja porten des del dimecres al matí sense subministrament elèctric ni telèfon.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats