Lleida
7/21° C (boira i sol)
97% 26 km/h

Actualitat sobre el coronavirus


El músic del Maresme Abel Munné debuta amb el disc 'Tots 2 Junts'En el seu primer treball, canta en anglès i català


El proper 5 de desembre, Abel Munné actuarà a la sala La Boîte presentant el seu treball de debut, que conté 12 cançons de base pop amb tocs de blues, folk o country.

Abel Munné va estudiar enginyeria mecànica, va fer un màster i semblava encaminat a treballar en aquest camp. Va ser llavors, fa uns 4 anys, quan va decidir abandonar-ho i intentar llançar-se al món de la música, la seva passió des de petit. Ara ha materialitzat aquest somni amb la publicació del seu primer disc 'Tots 2 Junts'.

El cantautor del Maresme explica a LA MAÑANA que aquest és un disc “molt romàntic, encara que parlo d'amor en totes les seves facetes, no només d'amor de parella” i confessa que “és autobiogràfic perquè no sé fer-ho d'una altra manera, de fet admiro a qui és capaç d'inventar-se històries”. A nivell musical, Abel es defineix com “un artista pop”, encara que en les seves cançons poden veure's les influències que ha tingut des de jove, blues, folk o fins i tot country en alguna cançó i cita referents com els clàssics B.B.King o Ray Charles o el més actual Jason Mraz, “la filosofia de vida del qual em va ajudar molt”. El disc conté 12 cançons, set en català i cinc en anglès. “Feia temps que escrivia cançons i algunes em sortien en català i unes altres en anglès; primer vaig intentar traduir-les, però perdien molt i vaig decidir fer-ho així”, explica Abel.

Fins ara, després d'alguns concerts de presentació del disc a Barcelona o Arenys de Mar, les sensacions són molt bones. “No esperava que a més dels amics, vingués molta gent que m'havia escoltat a la ràdio i ja cantava les meves cançons, és de pell de gallina”, comenta Abel.

El dia 5 de desembre podrem gaudir-lo a Lleida.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats