Lleida
13-30° C (sol i núvols)
97% 26 km/h


El pacte entre ERC i JxCat a Tremp es desvincula del Consell Comarcal del Pallars JussàMaria Pilar Cases (ERC) serà la nova alcaldessa i Anna Ritz (Junts) la primera tinent alcalde


El pacte entre Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) i Junts per Catalunya (JxCat) a Tremp farà que el pròxim dissabte dia 15 la republicana Maria Pilar Cases sigui la nova alcaldessa de Tremp i Anna Ritz (Junts) segueixi com a primera tinent alcalde. Aquest cop, l'acord s'ha desvinculat de la negociació per presidir el Consell Comarcal del Pallars Jussà, segons ha explicat Cases.

Pel que fa a projectes de legislatura, les dos formacions han apostat per remodelar l'edifici de l'escola de música i fer una piscina coberta. Es tracta de dos projectes que van més enllà de Tremp i se'n beneficiaria tota la comarca, ha dit Cases. Amb aquest pacte ERC i Junts han deixat fora de l'equip de govern a Compromís per Tremp que va guanyar les eleccions amb 6 regidors, ERC en va aconseguir 4 i Junts en va sumar 3.

Cases ha explicat que l'acord ha estat fàcil donat que ERC i Junts havien dit en campanya que no governarien amb Compromís al vincular-lo al partit que va donar suport al 155.

Com a novetat es crearà la regidoria de feminisme per prestar especial atenció a les dones que ho passen malament.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats