Lleida
23/38° C (sol)
97% 26 km/h

Actualitat sobre el coronavirus


El Palau d’Anglesola converteix la Mostra de formatges artesans de Ponent en ‘La Fira de l’Oest’La Vella Caravana serà la cerveseria artesana convidada


El Palau d’Anglesola prepara una nova edició del certament dedicat a la formatgeria artesana de Ponent, una iniciativa que va impulsar fa sis anys el formatge local Robert Camps, amb la voluntat de donar a conèixer els productors.

El Palau d’Anglesola celebrarà els dies 5 i 6 d’octubre la Mostra de Formatges Artesans de Ponent, serà la sisena edició del certament que incorporarà la denominació de La Fira de l’Oest, per tal de distingir que es tracta de donar preferència als productors de la demarcació. En la mostra d’enguany hi participaran una desena de productors.

La mostra incorpora enguany l’escenari modernista de la Cooperativa Sant Roc, on se celebrarà una taula rodona el dissabte dia 5 en la que s’exposaran projectes d’èxit al voltant de l’agroalimentació de Ponent. En el mateix escenari tindrà lloc un sopar-tast, que conduirà la quesomelier Marta Medran. 

El programa d’enguany incorpora un concurs de cuina amb formatge, que comptarà amb dues categories per persones

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats