Lleida
13-33° C (sol i núvols)
97% 26 km/h


El Parc de les Males HerbesEl Parc de l'Aigua, a la partida de Copa d'Or, està ple de matolls que no es desbrossen des de fa diverses setmanes


El Parc de l'Aigua, a la partida de Copa d'Or, ofereix aquests dies una imatge de frondositat excessiva. Més que un parc dedicat a l'aigua, com indica el seu nom i com revela el pas del canal de Seròs, avui dia prevalen a la zona les males herbes, que fa setmanes que no s'han desbrossat. I no es tracta només dels solars de la zona d'expansió urbana, molts d'ells abandonats i plens de mala herba i fins i tot d'arbres. 

En general, les voreres dels carrers, com la del Enginyer Antoni Llobet, estan plenes de males herbes, que neixen dels escocells dels arbres. Els carrers de vianants de la zona també estan plenes d'herba, mentre que la zona teòricament enjardinada del passeig de la Torre Patriot, sembla una selva. Allà, els bancs de formigó per seure estan desbordats d'herba, de la mateixa manera que el sender asfaltat que amb prou feines és visible per la mateixa circumstància. Es tracta d'una gran zona enjardinada, al costat del edifici d'habitatges de "la Caixa", que podria ser atractiva, però que acostuma a estar desaliñada i plena d'escombraries.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats