Lleida
17-32° C (sol)
97% 26 km/h


El Pardinyes femení ja té 14 jugadores per al pròxim cursComençarà a entrenar al setembre


"Amb aquest equip em trec una espineta". Així va presentar ahir el president del CB Pardinyes, Jordi Mauri, el nou equip sènior femení amb el qual l'entitat comptarà la propera temporada.

"El Pardinyes sempre havia tingut equip femení fins a 1994 i des que vaig arribar a la presidència tenia la idea de recuperar l'equip femení", així es va expressar Jordi Mauri en l'acte de presentació del nou sènior femení del CB Pardinyes, que ja compta amb 14 jugadores, tot i que intentarà cobrir les 15 fitxes, i que sortirà a competir a Tercera Catalana.

Aquest equip del Pardinyes s'unirà al ja anunciat també pel Alpicat i, sobretot, donarà sortida a un grup de jugadores procedents del CB Lleida. El nou equip, que iniciarà els entrenaments al setembre per preparar la lliga, que començarà en el mateix mes, neix apadrinat per la tinenta d'alcalde de la Paeria i encara presidenta del CB Lleida Anna Camps, que va destacar que "el foment de l'esport, i en especial de l'esport femení, serà una de les prioritats del govern municipal ". També va assistir a l'acte Jackson Quiñónez, en representació del grup municipal del PSC. La direcció esportiva de l'equip l'assumirà Josep Maria Sanfeliu, que no va descartar que en el grup de competició s'incloguin equips de Manresa o d'Igualada.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats