Lleida
21-37° C (sol)
97% 26 km/h


El Ple de l'Ajuntament de Lleida rebutja cedir espais municipals per a la celebració del referèndum d'independènciaLa sessió dona llum verda a restituir la dignitat dels funcionaris municipals víctimes del franquisme


El Ple extraordinari de l'Ajuntament de Lleida sobre l'estat de la ciutat ha rebutjat, amb els vots contraris de PSC, Cs i PP, una proposta de resolució de la Crida-CUP que demanava "la participació activa" de la Paeria amb la celebració del referèndum d'independència, previst pel pròxim 1 d'octubre, així com la cessió d'espais municipals per portar-lo a terme a la ciutat.

Tampoc ha prosperat la proposta del PDeCAT-Unió en defensa de l'ús preferent del català a l'Ajuntament de Lleida. Per contra, sí ha quedat aprovada, amb el suport de tots els grups a excepció del PP, la proposta de resolució d'ERC-Avancem que insta la Paeria a restituir la dignitat dels funcionaris municipals víctimes del franquisme. De la mateixa manera, s'ha aprovat la proposta de Ciutadans per tal que la Paeria convidi a la selecció espanyola de futbol a jugar un partit a la capital del Segrià, amb els vots favorables de l'equip de govern, PP i Cs.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats