Lleida
3 - 13° C (sol i núvols)
97% 26 km/h


El PNB avisa que una acció "exacerbada" a Catalunya arriscaria els PGEAitor Esteban veu positiu buscar una via per a què els catalans votin.


El portaveu del PNB al Congrés, Aitor Esteban, ha afirmat avui que si el Govern respon d'una manera "exacerbada" i depassa determinades línies a Catalunya davant del referèndum de l'1 d'octubre, la relació entre el PNB i el PP en matèria pressupostària es "complicaria".

En declaracions als mitjans de comunicació al Congrés, Esteban ha negat que la presidenta del PNB a Biscaia, Itxaso Atutxa, hagi amenaçat amb bloquejar l'aprovació dels pressupostos de 2018 i ha afirmat que "no ha dit res més que el que diem diversos representants del PNB durant un temps i que el president ja sap".

"Per descomptat respondre d'una manera exacerbada i depassant determinades línies i nivells en el tema de Catalunya complicaria la relació que mantinguéssim amb el PP i això ho sap el mateix Govern", ha dit després de recordar que l'Executiu ha de presentar al Congrés els Pressupostos generals de l'Estat de 2018 abans del 30 de setembre.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats