Lleida
16-30° C (pluja)
97% 26 km/h


El Poetry Slam canvia de direcció i té l’objectiu de “professionalitzar-se”Montse Bergés i Teresa Serentill han decidit no continuar al capdavant de l’organització


Després de 5 anys i d’haver consolidat el Poetry Slam a la ciutat de Lleida, Montse Bergés i Teresa Serentill han decidit no continuar al capdavant de l’organització i Jordi Pastó serà la persona que agafarà el relleu. En declaracions a LA MAÑANA, Pastó va tenir paraules d’agraïment per a Bergés i Serentill i va explicar que l’objectiu per aquesta temporada, que comença demà al Cafè del Teatre (20.30 hores), és “professionalitzar-se”. Per això, anuncia que es faran canvis en la normativa, amb menys slamers per sessió, un total de nou, i un major control del minutatge perquè sigui més amè. 

Així, els participants només tindran tres minuts per recitar el seu poema i convèncer el públic. “Si superen el minutatge preestablert, se’ls aplicarà una sanció”, explica. Una altra de les novetats per aquesta temporada serà que les sessions es gravaran i es penjaran al Facebook i l’Instagram del Poetry Slam Lleida. A més, per fer més atractiu l’acte es  maridarà música i poesia. 

En el primer recital s’ha convidat a Andrea Quirós i Marta B, que va quedar segona al Poetry Slam de Barcelona.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats