Lleida
3/19° C (boira i sol)
97% 26 km/hEl PP Lleida vol un front comú per a aconseguir la parada de l’AVLOQue lideri la Paeria, juntament amb la resta d’Administracions, Sindicats i FAVLL


La portaveu del PP Lleida a la comissió d’Urbanisme, Marisa Xandri, ha demanat en el marc de la comissió que el Govern de la Paeria lideri un front comú per a reclamar la parada de l’AVLO a Lleida. En aquest sentit, Xandri ha proposat al president de la comissió que l’Ajuntament abanderi aquesta demanda juntament amb la Diputació, Subdelegació del Govern, FAVLL i sindicats. La regidora ha manifestat que, “davant un greuge com aquest, administracions i ciutadania tenim el deure de mobilitzar-nos perquè Foment rectifiqui aquesta decisió”.

Xandri ha anunciat que “a través del portaveu del PP a la comissió de Foment al Congrés, preguntarà els motius pels quals una vegada més el tren passa de llarg a Lleida”.  

Al marge de que es faci o no una declaració institucional en el proper Ple, cal anar més enllà. Si realment volem que l’AVE sigui accessible a tots els lleidatans, aquest és un pas important, suposant un avenç en la cohesió social i en sostenibilitat.      

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats