Lleida
14/29° C (sol i núvols)
97% 26 km/h

Actualitat sobre el coronavirus


El president de la Mariola analitza l’estat actual de la humanitat en una novel·la‘Cuando el mundo duele’ barreja espiritualitat i religió sense deixar temes com la política o el Covid


El president de l’Associació de Veïns de la Mariola, Víctor Ruiz, ha publicat la seva quarta novel·la ‘Cuando el mundo duele’ (When the world hurts), un llibre on aprofundeix sobre l’estat actual en què es troba la humanitat i en la forma en què el món es veu afectat pels nostres pensaments.

Tot i que els seus primers passos com a novel·lista varen ser amb un llibre de ficció, Ruiz reconeix a LA MAÑANA que se sent més còmode escrivint sobre els seus sentiments, sobre allò que hom considera que ens afecta com a éssers humans. Cuando el mundo duele és precisament això, un llibre que evidencia la crueltat del món i la necessitat d’evolucionar com a espècies. Ruiz explica que el projecte va sorgir fa un any quan “vaig veure i sentir com la humanitat s’estava enfonsant com un castell de fang i vaig decidir posar per escrit les sensacions que percebo sobre el nostre estat actual com a humanitat”. 

L’autor confessa que és una novel·la que s’ha de llegir amb la “ment oberta” per arribar-la a comprendre i apunta que, tot i que és una barreja d’espiritualitat i religió, també parla de l’actual política i les seves conseqüències per al món.

En plena crisi social, econòmica i sanitària per la pandèmia del coronavirus, Ruiz va veure oportú escriure un episodi sobre aquest tema, una malaltia que, malauradament, ha deixat pel camí les vides de milers de persones i que, segons Ruiz, “no ha fet més que fer-me reafirmar el desastre de la humanitat que estem creant”. En aquest episodi, Ruiz tracta la seva visió espiritual del Covid-19. Ruiz considera que el canvi de la humanitat “només arribarà quan cada un de nosaltres canviem i evolucionem” i diu que per això és imprescindible “esforçar-nos per millorar com a persones”.

El llibre es pot comprar per internet a través de Lulu.com, una empresa d’autopublicació estatunidenca, i té un preu de 24 euros.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats