Lleida
1/13° C (boira i sol)
97% 26 km/h

11 desembre 2019


El PSC de Lleida denuncia que la Paeria té aturada la sol·licitud dels veïns de Pardinyes per celebrar els 50 anys del pubillatgeAixí s’ha posat de manifest en la Comissió de Cultura d’aquest dimecres després que el grup socialista hagi tornat a fer una pregunta sobre el que demana l’entitat veïnal


El PSC de Lleida ha denunciat avui la "deixadesa" del govern de la Paeria en relació a la sol·licitud de l’Associació de Veïns de Pardinyes per celebrar l’acte dels 50 anys del pubillatge al pavelló del barri abans que s’acabi l’any, tenint en compte que finalitza l’efemèride. 

Segons la regidora, Cristina Morón, el govern no atén la petició de l’AAVV de Pardinyes i ha afirmat que des de l’entitat “se’ns explica que s’han registrat dues instàncies al consistori sol·licitant el pavelló”. A més a més, des de l’entitat expliquen que ja en la primera de les instàncies van marcar dues dates del passat mes de setembre. 

En la Comissió de Cultura d’aquest dimecres el govern ha assegurat que “esperen que el veïnat es manifesti i els digui que volen fer”, un fet que sorprèn tenint en compte les dues instàncies presentades per l’entitat. Morón ha afegit que el govern a més té “poca memòria” perquè en l’anterior comissió, a la mateixa pregunta formulada pel grup socialista “ens van respondre que el tràmits amb l’entitat ja s’havien iniciat”.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats

Amb el suport de: