Lleida
16/33° C (sol)
97% 26 km/h

Actualitat sobre el coronavirus


El secretari Isidre Gavín visita la nova rotonda de la C-26 a Ivars de NogueraL’actuació ha consistit en el tancament d’una rotonda partida en l’encreuament entre la C-26 i l’L-903


El secretari d’Infraestructures i Mobilitat, Isidre Gavín, ha visitat avui, acompanyat dels alcaldes d’Ivars de Noguera, Josep Magrí, i d’Alfarràs, Joan Carles Garcia, la rotonda que ha construït el Departament de Territori i Sostenibilitat a la C-26 al seu pas per aquest municipi. En concret, l’actuació ha consistit en el tancament d’una rotonda partida en l’encreuament entre la C-26 i l’L-903 per afavorir la canalització i la seguretat del trànsit. L’obra ha comptat amb un pressupost de 440.000 euros.

Els treballs han comportat la formació d’una rotonda de 40 metres de diàmetre exterior, amb una calçada anular de 8 metres d’amplada. Compta amb quatre ramals, per a connectar amb la C-26 costat Algerri, amb l’L-903 i amb la C-26 costat Alfarràs, i per accedir a una planta d’àrids.  Les obres també han inclòs la millora del ferm i la substitució dels junts de dilatació del pont sobre la Noguera Ribagorçana (pont d’Alfarràs), molt pròxim a aquest encreuament.

L’obra s’ha complementat amb l’adequació de la senyalització, la instal·lació d’enllumenat i l’aplicació de mesures d’integració en l’entorn com l’estesa de terra vegetal, les hidrosembres i les plantacions.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats