Lleida
3/13° C (sol i núvols)
97% 26 km/h


El sector turístic coneix de primera mà a Guissona el Parc Arqueològic de IessoTambé es va visitar el Museu Eduard Camps


Una trentena de persones de diversos àmbits del sector turístic es van trobar el dimarts a l’oficina de turisme de Guissona per conèixer de primera mà el recinte del Parc Arqueològic de Iesso i el Museu Eduard Camps. La regidora de turisme de l’ajuntament de la vila, Agnès Pla, va presentar la totalitat de les persones que treballen al Museu i va emmarcar la jornada en la voluntat de crear xarxa dins el propi sector. 

El director del Museu, David Castella, va ser l’encarregat de fer la visita guiada. En acabar, es va fer una taula rodona amb la participació de la totalitat d’entitats presents, vingudes del món de l’allotjament, restauració, oficines de turisme, ajuntaments i consells comarcals, i altres ens culturals de promoció del patrimoni.

La sessió va permetre conèixer la dinàmica de les diverses oficines de turisme presents, així com visualitzar la necessitat de fer trobades estables dins el sector que permetin estar al dia d’allò que té a veure amb patrimoni, restauració, cultura, festes, oferta en activitats i novetats d’interès turístic.

FOTO: Ajuntament de Guissona

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats