Lleida
6/21° C (sol i núvols)
97% 26 km/h

Actualitat sobre el coronavirus


El Vila-sana permetrà un aforament de 75 persones i instal·larà una pantalla a la banda del pavellóEl partit davant el Bigues i Riells de dissabte s'ajorna perquè el rival està confinat


Tots els aficionats que ho desitgin podran veure els partits de l'Esneca Vilasana d'aquesta temporada al pavelló. Això sí, alguns dins i altres fora.

D'acord amb l'ajuntament de la localitat i seguint els protocols de la federació i la Generalitat, el club de Pla d'Urgell permetrà l'entrada a una tercera part de l'aforament del seu pavelló. En aquest cas es tracta de 75 persones. Els que es quedin fora, però, també podran seguir el partit molt de prop i fins i tot fent-se sentir dins del recinte.

L'entitat que presideix Ramon Porta aprofitarà el fet que aquesta temporada es televisaran tots els partits de l'OK Lliga Femenina que jugui com a local per instal·lar una pantalla gegant a la banda del recinte. A més, prepara diverses iniciatives perquè a l'exterior hi hagi el mateix ambient, o fins i tot més, que dins.

Així, l'Esneca Vila-sana té previst instal·lar una zona de bar en què se serviran entrepans i begudes que els socis podran adquirir pagant "la voluntat", segons explicava Porta.

El president de club adverteix que per accedir al pavelló es donarà preferència als socis, que hauran de fer una reserva a través d'una pàgina web que es crearà. Els que no entrin a un partit, tindran prioritat per accedir al següent.

L'aforament del recinte és limitat, uns 225 seients, i a més cal reservar 10 a patrocinadors, 10 per al grup d'animació de l'entitat i altres 10 per a l'equip visitant. La resta es distribuirà per rigorós ordre d'inscripció, sent el primer partit el que enfrontarà l'equip de Jordi Capdevila amb el Vilanova el proper 3 d'octubre.

Un cop dins s'hauran de seguir les normes sanitàries de moment: presa de temperatura a l'entrada, document de autoresponsabilitat, mascareta, higiene de mans i distància social.

"Entenem que la situació actual és complicada, però també que nosaltres tenim una sèrie d'obligacions amb els nostres socis i que hem de premiar la seva fidelitat. Amb la instal·lació, a la banda del pavelló, de la

pantalla que té l'ajuntament permetrem a tots els que vulguin poder veure els partits en directe i amb l'ambient que normalment tenim dins el pavelló ", explica el president de l'Esneca Vila-sana.

El conjunt lleidatà tenia previst debutar a l'OK Lliga Femenina d'aquesta temporada el proper dissabte a la pista del Bigues i Riells, però el partit s'ha ajornat perquè el conjunt rival es troba confinat, precisament fins dissabte, després que es detectés un positiu per Covid-19 a l'entorn proper de l'equip.

El Llista arrenca a porta tancada i després de valorar

El Lleida Llista Blava iniciarà aquest diumenge l'OK Lliga Masculina davant el Vendrell (12.00 hores) i ho farà a porta tancada. A les dificultats de la situació actual, el club afegeix el fet de jugar en una instal·lació que no és la seva, el que ha fet que la junta directiva advoqui per la prudència en aquest inici.

"De moment jugarem a porta tancada i de cara al segon partit ja veurem com ha evolucionat tot. A l'11 de Setembre segurament podríem plantejar-ho d'una altra manera, però a Bell-lloc l'aforament és el que és i tampoc volem generar un possible problema després del favor que ens fan", explicava ahir el president de l'entitat, Enric Duch.

En la mateixa categoria, el Barça també ha anunciat que jugarà a porta tancada.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats