Lleida
5/15° C (sol i núvols)
97% 26 km/h

16 desembre 2019


El Xup Xup Solidari celebra els seus 10 anys d'història amb un menú ple de productes lleidatansL'esdeveniment anirà a benefici de la Fundació Arrels Sant Ignasi


La Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida acollirà el proper 28 de novembre, a partir de les 21.00 hores, la desena edició del Xup Xup Solidari, que va a benefici de la Fundació Arrels Sant Ignasi, una entitat dedicada a atendre les necessitats de persones amb problemàtica d'exclusió social a Lleida per a promoure un procés de canvi personal i de creixement que els permeti aconseguir la integració social.

En aquesta edició, els productes lleidatans, com la Coca de verdures de l'Horta o Textures de pera de Lleida, seran els protagonistes d'un menú que ha estat elaborat per les diferents societats gastronòmiques de la ciutat –Amics del Bacallà, El Cauet del Segrià, Gastrobacus, El Racó del Riu i Sogall– i els alumnes de la Eschotur. El sopar arrencarà amb uns aperitius de benvinguda i seguirà amb un menú integrat per Trinxat de la Cerdanya, bacallà amb mongetes i Textures de pera de Lleida.

El menú es completarà amb begudes i pa que també serà elaborat pels alumnes de la Eschotur. El preu és de 40 euros i també es pot fer una aportació addicional.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats

Amb el suport de: