Lleida
3/14° C (sol i núvols)
97% 26 km/h


Els Agents Rurals capturen una pitó real d'1,5 metres en la canalització del riu SegreTot apunta que la serp va ser abandonada


Els Agents Rurals van capturar ahir al matí una pitó real que mesurava 1,5 metres a la canalització del riu Segre, al seu pas per la ciutat de Lleida.

En aquest sentit, segons ha explicat el cap dels Agents Rurals a Lleida, Llorenç Ricou, va ser un veí de la capital de Segrià que anava passejant pel carrer dijous a la tarda qui va alertar de la presència de la serp en la canalització. Davant d'aquesta situació, ahir al matí els membres de el cos es van desplaçar i van aconseguir localitzar-la i capturar-la. Posteriorment, va ser traslladada a centre de fauna de Vallcalent i després va ser portada a al Centre de Recuperació d'amfibis i Reptils de Catalunya (CRAC) a Masquefa.

Segons Ricou, tot apunta que la serp va ser abandonada. "Cal tenir en compte que aquests animals exòtics quan es fan grans solen fer pudor. A més, també necessiten un terrari gran. Tot això provoca que quan comencen a tenir una certa mida es converteixen en un problema per als seus propietaris ". Finalment, va dir que era la primera vegada que trobaven un pitó, tot i haver recuperat altres animals exòtics.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats