Lleida
8/20° C (sol i núvols)
97% 26 km/hEls Bombers atenen 5 avisos pel temporal Glòria a Lleida durant l'última nitEn el conjunt de Catalunya, n'hi ha hagut 208 en total


Els Bombers de la Generalitat han atès 208 avisos pel temporal Gloria de les 10 del vespre d'aquest dilluns a les 7 del matí d'aquest dimarts, sobretot a les comarques de la regió metropolitana nord, amb 91 avisos; les de Girona, amb 56, i les de la regió metropolitana sud, amb 48. A les comarques de la regió de Tarragona s'han atès 14 avisos; a les Terres de l'Ebre, 11; a les centrals, 8 i a Lleida, 5. Aquest dimarts a la matinada, a Caldes de Malavella (la Selva), al camí de can Gotarra, la conductora d'un vehicle que ha estat arrossegat per l'aigua n'ha pogut sortir amb l'ajuda dels Bombers. A Llinars del Vallès (Vallès Oriental), a primera hora d'aquest dimarts al matí, s'ha localitzat en bon estat el conductor d'una moto que l'aigua també havia arrossegat.

A més, els Bombers han treballat en l'ensorrament de l'envà pluvial d'un edifici del passatge Miró de Mataró aquest dimarts a la matinada. Com a conseqüència s'ha foradat el forjat d'un pis i una dona ha resultat ferida.

Des de l'inici del temporal, diumenge al matí, els Bombers han atès 2.302 avisos.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats