Lleida
1/13° C (boira i sol)
97% 26 km/h

11 desembre 2019


Els Bombers es queixen de les jardineres que veten l'accés a l'EixAlerten que poden suposar un problemes davant d'una emergència


Els Bombers van mostrar ahir el seu malestar per la presència de les jardineres que hi ha situades als accessos a l'Eix Comercial, ja que aquestes poden suposar un problema per entrar al carrer Major en el cas d'una emergència. En aquest sentit, la queixa es va produir arran d'un sanejament de façana que es va haver de realitzar en un edifici situat al número 2 del carrer Cavallers, després de la caiguda de part d'una cornisa.

Els serveis d'emergències van ser alertats de la incidència a les 11.27 hores i fins al lloc dels fets es van desplaçar un total de dues dotacions dels Bombers de la Generalitat. No obstant això, quan van arribar a l'Avinguda de Blondel es van trobar que no podien accedir al carrer Cavallers per les jardineres col·locades en l'accés. De fet, a les 12.15 hores encara no havien pogut iniciar el servei, ja que era necessària la presència d'una grua per retirar les jardineres. Finalment, cap a les 12.30 hores es va iniciar el sanejament de façana.

Davant aquesta situació, els Bombers presents van realitzar un informe per presentar a l'Ajuntament de Lleida donant a conèixer els fets esdevinguts i expressant els problemes que poden comportar les jardineres en el cas que hi hagi un incendi o s'hagi de realitzar un rescat.

Cal recordar que aquestes jardineres es van col·locar el 18 d'agost de 2017 després dels atemptats de Barcelona i Cambrils i davant l'estat d'alerta antiterrorista de nivell 4 que hi ha a Espanya.

D'altra banda, els Bombers de la Generalitat també van realitzar ahir un altre sanejament de façana al carrer Anselm Clavé.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats

Amb el suport de: