Lleida
5-15° C (pluja)
97% 26 km/h


Els Bombers rescaten en bon estat un total de cinc cadells de gos abandonats a AlguaireDos d’ells van caure per una escletxa del terra i estan pendents d’adopció


Els Bombers de la Generalitat  van rescatar aquest dimarts a Alguaire cinc cadells de gos que havien estat abandonats, dos dels quals van caure per una escletxa del terra. 

Tal com explica el Grup Animalista d’Alguaire, “en un primer moment se’ns havia dit que estaven enterrats però dos d’ells van caure en una escletxa del terra i els altres voltaven per fora”. Segons l’entitat animalista, una noia que passejava per un camí de la població va donar l’avís després de sentir uns lladrucs i veure un dels animals atrapats en una escletxa. 

Els petits són quatre mascles i una femella mestissos de labrador amb una edat d’entre dos i tres mesos, els quals, després de ser rescatats pels Bombers es troben en bon estat de salut, a punt per ser adoptats per una nova família. 

De fet, ahir al matí el grup animalista que se n’ha fet càrrec va rebre “bastantes trucades interessades en l’adopció dels cadells” i no va ser fins a la tarda que van començar a rebre les primeres visites dels interessats. Des de l’entitat es fa una crida a tots els interessats que vulguin fer-se càrrec d’un dels cadells a que facin una adopció responsable. 

Vídeo: Grup Animalista d'Alguaire

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats