Lleida
4/10° C (boira)
97% 26 km/h

Actualitat sobre el coronavirus


Els clubs lleidatans plantegen ajornar la lliga fins al gener i demanen no jugar a porta tancadaMollerussa, Tàrrega, Solsona, Borges, Alcarràs i Atlètic Lleida traslladaran totes les seves inquietuds i propostes a la FCF


Els clubs lleidatans que militen a Primera Catalana traslladaran a la Federació Catalana de Futbol les seves inquietuds davant la situació actual i també alguna proposta com, per exemple, ajornar les lligues fins al mes de gener.

Representants de Mollerussa, Tàrrega, Solsona, Borges, Alcarràs i Atlètic Lleida es van reunir ahir de manera telemàtica per compartir les seves vivències en aquests dies i debatre sobre la situació de la competició i el seu futur.

Després d'hora i mitja de xerrada, els sis van acordar traslladar a la FCF tres punts bàsics: revisió del pla de competició, una resposta immediata davant els possibles escenaris que s'estan plantejant i no apostar per jugar a porta tancada.

La revisió del pla de competició que es planteja passa per ajornar la competició fins al mes de gener reduint el calendari i valorar llavors quina és la situació per prendre decicions. "No té sentit la incertesa actual, que cada setmana s'hagin de suspendre partits i que ara amb el toc de queda no es pugui entrenar de nit. A més, recuperar els partits ajornats pot ser un problema perquè en el cas del Tàrrega ja s'ha perdut quatre jornades i haurà d'acabar jugant nou partits en pràcticament un mes i això és inviable ", explicava un dels presents.

"Jugar a porta tancada també és inviable per a la majoria perquè els ingressos en concepte de socis, entrades i servei de bar són una part important dels nostres pressupostos", afegia.

La reunió, i les seves propostes, pretenen ser constructives. "Entenem que la situació és complicada per a tots i per això també plantegem algunes alternatives. Si finalment cal jugar a porta tancada ho farem, però seria interessant que la Federació ens ajudés d'alguna manera. Una possibilitat és que assumeixi els arbitratges, que costen 471 euros per partit, o col·labori en aquest sentit. Al cap i a la fi nosaltres estem complint amb totes les nostres obligacions econòmiques amb la Federació i ara necessitem la seva ajuda".

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats