Lleida
7/13° C (sol i núvols)
97% 26 km/h


Els gossos, protagonistes de la VII Fira de les Mascotes de les Borges BlanquesUna de les activitats més destacades d’aquest any va ser la exhibició del cavall Piscis


La capital de les Garrigues va celebrar ahir la VII Fira de Mascotes Borges, que va estrenar ubicació a la Plaça Europa, on es van dur a terme les demostracions i els espectacles protagonitzats per gossos i cavalls. Aquest any també hi va haver una recollida voluntària d’aliments per a la protectora d’animals.

La fira va permetre als visitants conèixer també tot el que fan les empreses del sector dels animals a la comarca i van poder gaudir de nombroses activitats lúdiques i divertides amb la família.

La jornada va començar a les 10 del matí amb les inscripcions a la Canicross infantil i el Concurs de Bellesa Canina. També es va fer una activitat amb gossos de teràpia, dirigida a la gent gran, a càrrec de Macromascota.

Una de les activitats més destacades d’aquest any va ser la exhibició del cavall Piscis, que va anar a càrrec de Caballos Mediala. Així mateix es va fer una demostració de dog dancing, disc dog i educació canina a càrrec de Macromascota.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats