Lleida
13/26° C (sol)
97% 26 km/h

Actualitat sobre el coronavirus


Els jubilats d'Endesa es manifestaran a Lleida per denunciar les retallades que els vol aplicar la companyiaPreveu retirar als antics treballadors els drets socials adquirits com les bonificacions en la factura de la llum


Els jubilats d'Endesa es manifestaran, el dimarts dia 15, al Centre de Treball de la companyia a Lleida, per denunciar les retallades que l'empresa els vol aplicar. Des de l'1 de gener els jubilats i els treballadors en actiu de la companyia estan rebent una carta en la qual se'ls notifica que en un període de 6 mesos els retiraran tots els drets socials adquirits. Es tracta d'uns drets documentats des del 1928.

Aquests drets consisteixen en bonificacions substancials en la factura de la llum, ajuts socials per fer vacances i ajudes pels fills durant els estudis. Aquest divendres s'han reunit a Tremp unes 100 persones afectades per aquestes retallades i han dit que solament entre el Pallars Sobirà i el Pallars Jussà hi ha unes 200 persones entre jubilats i treballadors en actiu.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats