Lleida
7/13° C (sol i núvols)
97% 26 km/h


Els lleidatans es bolquen amb la seva cultura en el marc de les Jornades Europees de Patrimoni
Desenes d’activitats culturals van celebrar-se ahir i ho tornaran a fer avui en més de 30 localitats lleidatanes en el marc de les Jornades Europees de Patrimoni.

La ciutat de Lleida va celebrar diverses activitats que van ser força seguides, entre elles una al Castell dels Templers, La Poderosa Comanda de Gardeny, que avui acollirà una altra, Templer per un dia. També va continuar el cicle de cinema al Museu de Lleida, que acabarà avui (12.00) amb la projecció del documental Las cajas españolas. Altres poblacions de la demarcació, com les Borges Blanques, El Cogul, Tàrrega, Agramunt o Balaguer també van sumar-se amb diferents activitats.

cervera capital cultural catalana 

Una de les poblacions amb més activitat va ser Cervera, que ostenta enguany la capitalitat cultural catalana i que va encetar la celebració amb el projecte La Cervera Barroca, que va incloure dues activitats: la inauguració de l’exposició Artesans del Barroc. Cervera i l’art del seu temps, comissariada pel Dr. Francesc Miralpeix i el Dr. Joan Yeguas i que es podrà veure fins el 12 d’abril de 2020, i el concert de música barroca i electrònica Trou de ver, amb música barroca i electrònica. També va estrenar-se l’App A peu de Museu, que permet els visitants recórrer una ruta per la Cervera medieval, la jueva i la barroca amb el mòbil com a guia.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats