Lleida
18/33° C (sol i núvols)
97% 26 km/h

Actualitat sobre el coronavirus


Els Mossos confirmen un setè positiu a la comissaria de LleidaSalut descarta fer tests PCR a la cinquantena dels efectius aïllats i diu que “se seguirà el protocol”


La comissaria dels Mossos d’Esquadra de Lleida suma un altre positiu de coronavirus i ja són 7 els treballadors contagiats de diverses àrees, com investigació, ARRO o patrullatge, segons ha pogut saber l’ACN de fonts policials. Tot i que els treballadors reclamaven aquest divendres que es fessin tests PCR a la cinquantena d’efectius aïllats preventivament, el director de CatSalut, Adrià Comella, ha assegurat que “se seguirà el protocol”. És a dir, es faran PCR a aquells que tinguin símptomes mentre que aquells que no en tinguin però hagin estat en contacte amb un positiu, hauran de passar la quarantena.

Fonts de la comissaria ja van explicar divendres a l’ACN que aquesta situació fa que hi hagi menys efectius disponibles i aquest dissabte han recordat que la seva feina està considerada “essencial” i que per tant s’haurien de fer més tests per descartar i confirmar possibles casos. Els Mossos posen de manifest que potser alguns dels agents que estan passant la quarantena no estan contagiats però no els estan deixant treballar. i que hi pot haver personal asimptomàtic que segueixi treballant. 

Comella però ha respost que es faran PCR “com en qualsevol altra empresa” i que els casos sospitosos sense simptomatologia hauran de passar la quarantena. El director del CatSalut ha insistit que s’ha d’intentar “contenir al màxim la transmissió de la malaltia”. 

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats