Lleida
16/26° C (pluja)
97% 26 km/h

Actualitat sobre el coronavirus


Els nou carrers que la Paeria tallarà avui alteraran també el servei habitual de busosAmb motiu del Dia sense Cotxes, es tanca per primera vegada la circulació als vehicles per revertir la contaminació


La Paeria talla avui nou carrers i avingudes amb motiu de la Setmana de la Mobilitat. Els talls afectaran la Rambla Ferran, avinguda de Blondel, avinguda de Madrid, avinguda de Catalunya, Rambla d'Aragó, avinguda de Balmes i avinguda de Prat de la Riba, avinguda de l'Alcalde Rovira Roure, carrer Corregidor Escofet, carrer de la doctora Castells i Hostal de la Bordeta. Entre les activitats destaca la 'pedalada popular, que provocarà alteracions de trànsit pels carrers de la ciutat, des de les nou del matí fins a les set de la tarda, tot i que els talls progressius en algunes vies comencessin a les vuit del matí.

La 'pedalada popular està prevista que surti des Rambla Ferran a les onze. Per aquest motiu, altres serveis es veuran afectats per la celebració del dia sense cotxes, com és el de Autobusos de Lleida, que veuran alterat el seu funcionament. Així per les parades de Ferran i Blondel no efectuarà parada cap línia, entre les 9 del matí fins a l'obertura d'aquestes vies a la tarda. A l'eix de l'avinguda Catalunya, Rambla Aragó i Prat de la Riba només efectuaran parada les línies 1 i 7 en sentit Secà. Als carrers Corregidor Escofet, Doctora Castells i Hostal de la Bordeta també queden anul·lades les parades, desviant les línies que circulen pels carrers paral·lels.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats