Lleida
10-19° C (pluja)
97% 26 km/h


Els pilots del SGR es queden a les portes del podi amb Espanya en el SM de les NacionsBon paper en el campionat celebrat a París


Els pilots del SGR es van quedar a les portes del podi en el Supermoto de les Nacions, celebrat el passat cap de setmana al circuit parisenc de Carole, un traçat molt ràpid i amb tres zones de terra.

Començant per la categoria absoluta, l'escaire de la Reial Federació Motociclista Espanyola va comptar amb Ferran Cardús, subcampió d'Espanya de SMPro 2019, i va acabar en la sisena posició.

També en categoria absoluta, però amb altres equips, van competir diversos pilots del SGR. Així, Petr Vorliceck va ser quart amb la Repúblicha Txeca, mentre que Marcelo Silverio i Irineu Trudes van acabar en el lloc 16 amb el Brasil.

categoria júnior

Passant a la categoria júnior, el pilot Jaume Gaya, campió d'Espanya de SMJunior 2019, i Ángel Lorente, subcampió, van ser quarts classificats finalment amb l'equip espanyol. Malgrat el bon paper que signifiquen aquests resultats, els dos corredors no van poder revalidar amb les seves respectives posicions el títol obtingut l'any passat al Circuit de la Ribera (València).

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats