Lleida
4 - 13° C (sol)
97% 26 km/h


Els preus augmenten un 1,2% a Lleida al llarg del 2017L'IPC es manté pla entre novembre i desembre


Els preus van augmentar un 1,2% a Lleida al llarg del 2017, com la mitjana del territori català. Així, la demarcació acaba l'any amb una inflació que està set dècimes per sota de la registrada durant tot el 2016. També està set dècimes per sota de l'increment interanual de l'1,9% del novembre de l'any passat. A la demarcació lleidatana els preus porten 16 mesos seguits en positiu. D'altra banda, pel que fa a la variació mensual, entre novembre i desembre l'IPC es va mantenir pla.

Per demarcacions, els preus van escalar el 2017 a Lleida amb la mateixa intensitat que a Barcelona i Tarragona, un 1,2%. A Girona, ho van fer un 1,4%.

Els preus van pujar a Catalunya un 1,2% durant tot el 2017, set dècimes menys que al llarg del 2016, quan la inflació va tancar l'any en l'1,9%. Segons les dades de l'institut espanyol d'estadística fetes públiques aquest divendres, entre novembre i desembre del 2017, els preus es van enfilar dues dècimes. Al conjunt d'Espanya, els preus van escalar al llarg de l'any passat un 1,1%, una dècima menys de l'estimació inicial feta pel mateix INE a finals de desembre.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats