Lleida
1 / 17° C (sol)
97% 26 km/h


Els preus pugen dues dècimes al febrer a Lleida i deixen una inflació anual de l'1,2%, mig punt més alta que al generL'increment de la factura elèctrica impulsa a l'alça l'IPC de l'economia catalana, amb la taxa més alta de l'Estat


Els preus van augmentar de dues dècimes al febrer en relació amb al gener a Lleida i van deixar una inflació anual a la demarcació de Lleida de l'1,2%, cinc dècimes per sobre de la taxa registrada al gener, segons dades publicades per l'institut d'estadística espanyol. Catalunya, amb una taxa anual de l'1,4% passa a liderar amb la comunitat de Canàries el rànquing d'autonomies amb la taxa d'inflació més elevada de l'Estat.

Al conjunt de l'estat espanyol, els preus al febrer van pujar una dècima en relació amb al gener i van deixar una taxa d'inflació anual de l'1,1%, també cinc dècimes superior a la registrada el mes anterior. L'alça de la taxa d'inflació aquest febrer s'explica sobretot per l'increment del preu de la factura elèctrica, contràriament a baixada que es va registrar febrer de l'any passat.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats