Lleida
6/9° C (pluja)
97% 26 km/hEls promotors de Torre Salses defensen el projecte i afirmen que no hi ha marques confirmadesEurofund manifesta que “poden i han de ser" compatibles amb el comerç tradicional lleidatà


Eurofund afirma que sempre “ha atès als requeriments” de la Paeria i de la Generalitat, i qualifica de “especulacions” els noms de possibles operadors posat que el projecte “no s'ha concretat en la seva distribució interior”.

Eurofund va respondre ahir en una nota a les informacions publicades en els mitjans, que assenyalen que la construcció del centre comercial de Torre Salses ha rebut més de 600 al·legacions, incloses les de la Cambra de Comerç de Lleida, la Pimec i la Federació d’Hostaleria de Lleida.

Des de Eurofund manifesten que “han atès sempre els requeriments i exigències que l'Ajuntament de Lleida i la Generalitat han imposat al projecte”, en referència al fet que les tres patronals van instar a la Paeria a revisar les condicions del contracte signat amb l'empresa constructora.

Una de les principals al·legacions esgrimides pels petits comerciants és que la construcció del centre provocarà que grans empreses establertes en el Eix, com les pertanyents al grup Inditex, es traslladin a la superfície de Eurofund provocant el buit del carrer lleidatà. Des de l'empresa, van qualificar les declaracions sobre formats comercials o noms d'operadors com a “especulacions”, en referència a Inditex. 

No obstant això, des de Eurofund afirmen que el seu projecte pretén ser “una oportunitat per a Lleida” i que “pot i deu ser compatible amb el comerç tradicional”, malgrat les queixes que els petits comerciants han interposat. 

Eurofund destaca que ha aprovat de forma definitiva una modificació puntual del pla parcial del SUD 42 de Torre Salses i afirma que “ningú va al·legar”. Aquest pla, explica, permet la construcció del centre comercial i també s'exigeix que el parc combini equipaments d'usos amb equipaments d'oci.

Finalment, l'empresa “es posa a disposició” de les entitats i institucions lleidatanes i diu que pròximament presentarà el projecte definitivament, així com que realitzarà una enquesta als ciutadans de la ciutat de Lleida sobre què opinen de la construcció del centre comercial en Torre Salses.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats