Lleida
8/20° C (sol i núvols)
97% 26 km/hEls veïns de Corbins trien la renovació i millora de les piscines dins dels pressupostos participatiusLa rehabilitació del Centre Cívic va quedar en segon lloc, i la renovació dels jocs infantils de les places, en tercera posició.


Els veïns de Corbins han triat la renovació, millora i arranjament de la zona de les piscines com a proposta a incloure dins dels pressupostos participatius de l'Ajuntament del municipi 

Dilluns 13 de gener es va fer la presentació dels Primers Pressupostos Participatius als veïns i veïnes del poble en el decurs d'un acte en el qual l'Ajuntament va explicar les tres propostes possibles, valorades en uns 40.000 € cadascuna:

- La renovació, millora i arranjaments de la zona de les piscines

- La rehabilitació del Centre Cívic.

- La millora i la renovació dels jocs infantils situats a la Plaça de la Sardana i al Parc de la Ronda de la Pau.

El període de votació ha estat del dia 15 al 22 de gener i hi podien participar tots els veïns i veïnes majors de 16 anys del municipi. Dijous 23 de gener es va fer el recompte de vots, que va situar en primera possició i, per tant, com a proposta guanyadora, la renovació, millora i arranjaments de la zona de les piscines, que va rebre un total de 167 vots. Per tant, aquesta serà l'obra que s'executarà durant els següents mesos.

En segon lloc va quedar la rehabilitació del Centre Cívic, amb 59 vots, i en tercera posició, la millora i renovació dels jocs infantils situats a la Plaça de la Sardana i al Parc de la Ronda de la Pau, amb 45 vots.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats