Lleida
3 - 13° C (sol i núvols)
97% 26 km/h


En marxa el cicle de caminades d’esport i salut per l’entorn natural de TàrregaLa programació continuarà durant abril i maig amb més sortides d’entre 5 i 10 quilòmetres


La Regidoria d’Esports de Tàrrega té en marxa la 16a edició del cicle de sortides “Camina Esportivament”, iniciativa que conjuga exercici físic, salut i gaudi de la natura. Així, diumenge passat se celebrà una les caminades programades recorrent l’entorn de la capital de l’Urgell amb la participació de 45 persones. La treva concedida per la meteorologia plujosa de les últimes jornades va permetre desenvolupar l’activitat tal i com estava prevista.

El cicle constarà de cinc caminades més durant els mesos d’abril i maig, de nivell bàsic, i d’entre 5 i 10 quilòmetres de recorregut. La sortida de diumenge s’emmarcà a més dins la programació que Tàrrega ha dedicat aquest cap de setmana al Dia Mundial de l’Activitat Física. En aquest sentit, el Pavelló Municipal d’Esports acollí dissabte un campionat de gimnàstica rítmica a càrrec de Gyas Club amb la participació de 400 persones. Paral·lelament, s’oferiren partits de futbol a càrrec de CEEF UE Tàrrega i Club Futbol Sala Tàrrega; i exhibicions de body combat o zumba a càrrec del Gimnàs Tàrrega si bé la pluja alterà part de la programació. Finalment, diumenge també se celebrà una olimpíada atlètica que comptà amb la presència del regidor d’Esports i promoció de la Salut, Jaume Folguera; i el president del Consell Esportiu de l’Urgell, Josep Maria Molina.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçArticles relacionats