Lleida
21 / 41° C (sol)
97% 26 km/h


Enric Granados, en les proves de monedes i segells de CatalunyaTant les monedes com els segells es podran adquirir als comerços agremiats del Gremi de Filatèlia i Numismàtica.


L'arquitecte Antoni Gaudí, el pintor Ramon Casas i l'escriptora Montserrat Roig, dels que se celebren aquest any diferents commemoracions, són algunes de les personalitats que figuren en les noves proves de monedes i segells propis de Catalunya.

El Gremi de Filatèlia i Numismàtica ha donat a conèixer avui juntament amb representants de la Generalitat i de l'ANC (Assamblea Nacional Catalana) la tercera edició de les proves de monedes i segells de les commemoracions de Catalunya, amb el suport del Govern.

En aquesta ocasió, els prototips de les monedes i els segells propis de les commemoracions de Catalunya recorden el 90 aniversari de la mort de Gaudí, el 150 aniversari de Ramon Casas, els 25 anys de la mort de Montserrat Roig, als 50 de la mort de Caterina Albert 'Víctor Català', el mig segle de la protesta franquista de la Caputxinada, i els centenaris de la mort del compositor Enric Granados i dels "pastorets" de Folch i Torres.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats