Lleida
21/32° C (sol i núvols)
97% 26 km/h

Actualitat sobre el coronavirus


Espectacle ACB a BalaguerEl Municipal 1r Octubre acull un partit amistós amb el Basket Zaragoza i el Morabanc Andorra per sol tres euros


A Balaguer hi haurà espectacle de bàsquet un any més. La capital de la Noguera, per novena vegada consecutiva, porta dos equips de l'ACB al municipi. El pròxim dijous 19 de setembre a les 20h, el Pavelló Municipal 1r Octubre rebrà al Basket Zaragoza i el Morabanc Andorra en un partit amistós.

Aquest any hi havia dubtes i no estava assegurat la trobada entre dos equips d'aquesta categoria per les pretemporades dels equips i pel Mundial, que s'està disputant a la Xina.

La trobada acull cada any a públic que acudeix no només de Balaguer, sinó també de tota la comarca i de la província lleidatana. Per sol 3€ es podrà gaudir del partit. Les entrades es podran comprar en el Departament d’Esports i també el mateix dia del partit, encara que els menors de 12 anys podran gaudir de la trobada gratuïtament. Aquest any a més s'ha programat el partit per a la segona quinzena de setembre per a garantir més afluència de públic.

El Morabanc Andorra jugarà demà la final de la Lliga Catalana ACB contra el Barça després de derrotar al Baxi Manresa en semifinals. L'any passat la final també va enfrontar a aquests dos equips on els andorrans van derrotar als blaugrana.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats